Manyastan kısa kısa

Manyastan kısa kısa -Yağlı Tohumlar Kooperatifi, üreticiye faizsiz yem desteğinde bulunacak


BALIKESİR (A.A) - Manyas Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, vadeli ve faizsiz yem, küspe satışlarına başladı.
     Kooperatif Başkanı Sadettin Kalpakçı, yaptığı açıklamada, kooperatif ortakları ile müşterilerine 31 Temmuz 2013 vadeli faizsiz yem ile çuvallı ayçiçek küspesi satışlarına başladıklarını, kampanyanın 31 Aralıkta sona ereceğini söyledi.
     Kampanya kapsamında Temmuz ayında ödenmek üzere 18 protein süt yeminin 42, 20 protein süt yemi ile besi yeminin ise 43 lira, kuzu buzağı büyütme yeminin 44 ve 40 kilogramlık toz ayçiçek küspesinin ise 28 liradan satışa sunulduğunu belirten Kalpakçı, Amacımız ortaklarımız başta olmak üzere üreticilerimizi desteklemek ve yöre hayvancılığının gelişimine katkı sağlamak dedi.
    
     -Manyas Belediyespor, 1. yarıyı namağlup lider tamamladı-
    
     Birinci Amatör Küme Marmara Grubunda mücadele eden Manyas Belediyespor, ilk yarının son maçında ilçenin diğer takımı Kızıksasporu, 3-1 yenerek 1. yarıyı namağlup lider olarak tamamladı.
     Manyas Belediyespor, ilk yarı yaptığı 9 maçın tümünü galibiyetle kapatarak, 27 puanla grubun lideri oldu.
     Kulüp Başkanı Hasan Demircan, tüm sporcuların Manyaslı gençlerden oluştuğu takımın centilmenliği ön planda tutarak ve inançlarını güzel futbollarına katarak mağlubiyet yüzü görmeden ilk yarıyı lider olarak bitirdiğini belirterek, hedeflerinin ligi namağlup şampiyon olarak tamamlamak olduğunu kaydetti.
    
     -Orman köylüsü örnek oldu-
    
     Manyasın orman köylerinden Erecekte oturan Efrahim Sinan, 1994 yılında Or-Köy Projesi ile aldığı 3 büyükbaş hayvanını, çalışarak 70 adete çıkardı.
     55 yaşındaki Efrahim Sinan, eşi Bedriye ve oğlu Erdi ile birlikte çalışarak bugünkü mal varlığına sahip olduğunu belirterek, hedefinin hayvancılıkta daha da büyümek olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Süleyman Özaydın
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Manyastan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER