Mardin Belediyesindeki haciz

Mardin Belediyesindeki haciz -Hizmet İş Sendikası Mardin Şube Başkanı Öztap: İşçileri her ay maaşlarını düzenli olarak almaktadırlar


MARDİN (A.A) - Mardin Belediyesinden toplam 10 milyon lira alacağı olan işçiler, avukatlar ve icra memurlarıyla birlikte belediyede haciz işlemi başlatması ardından Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlunun makam koltuğu ve bazı eşyalara haciz konulmasına Hizmet İş Sendikası Şubesi tarafından tepki ile karşılandı.
     Mardin Belediyesi önünde toplanan sendika üyeleri adına açıklamalarda bulunan Hizmet İş Sendikası Mardin Şube Başkanı Sabri Öztap, şu anda belediye işçilerinin her ay maaşlarının düzenli olarak aldıklarını kaydetti.
     Mardinde belediye işçilerinin kendi sendikalarına yetkili olduğu tarihten bu yana maaşlarını tam ve zamanında aldığını belirten Öztap, kendilerinden önceki yetkili Belediye İş Sendikasının yaptıkları ile hem Mardine hem belediyeye, hem de doğrudan işçilere karşı yapılmış bir haksızlık olduğunu söyledi.
     Öztap, şunları kaydetti:
     Bu uygulamalarla Mardini, Mardin Belediyesini, işçileri değil kendilerini cezalandıracaklarını unutmasınlar. Daha önce Belediye-İş Sendikası dönemi ile kıyaslanamayacak bir iş barışı, verimlilik ve huzur var. Bunda en büyük payı bulunan Belediye Başkanımız Beşir Ayanoğluna Hizmet İş Sendikası ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Şu anda Mardin Belediyesi işçileri üyelerimiz her ay maaşlarını düzenli olarak almaktadırlar. Belediye İş zamanından kalan içerdeki birikmiş alacaklarını da Belediye Başkanımızın en kısa zamanda ödeyeceğine inanıyoruz. Belediyemizde işveren, işçi birlikteliğiyle kentimiz Mardin daha iyi, daha kaliteli belediye hizmetlerine kavuşacaktır.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar / Nurten Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Mardin Belediyesindeki haciz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER