MARKA Genel Sekreteri Akbulut:

MARKA Genel Sekreteri Akbulut: -Düzcedeki kurum ve kuruluşları proje üretmeye çağırıyorum


DÜZCE (A.A) - Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Düzcedeki kurum ve kuruluşları proje üretmeye çağırdı.
     Akbulut, Düzce Valisi Adnan Yılmazı makamında ziyaret etti. Akbulut burada gazetecilere yaptığı açıklamada, MARKAnın kentte çalışmalarını istişare etmek için Vali Yılmazı ziyaret ettiğini söyledi. Bu vesileyle Düzceli bütün kurum ve kuruluşlardan proje çağrılarımıza cevap vermelerini bekliyoruz diyen Akbulut, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Onları tekrar proje hazırlamaya ve ajansımızın mali desteklerinden ve teknik desteklerinden faydalanmak üzere Düzcedeki yatırım destek ofisimize başvurmaya davet ediyorum. Şu an da 2 tane açık çağrımız var. Birincisi firmalar için kar amacı güden ve ikincisi kuruluşlar için temiz üretim mali destek programı. Son çağrımız 23 Şubata kadar uzatılmıştır. Çağrımız STK, kamu kurum ve kuruluşlar, kaymakamlıklar, belediyeler için de açıktır.
     Vali Yılmaz da MARKA olarak Düzcenin önemli bir il olduğunu bildirdi. Düzceyi tanıyan çok iyi sekreterimiz var diyen Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı:
     Düzceyi iyi tanıdığı için Düzcemize ve bölgemizin tamamına faydalı hizmetler yapacaktır. Bizim gerek özel sektörü gerek sivil toplum kuruluşlarını destekleyecektir. En son yönetim kurulu toplantısında esnafa yönelik eğitim kapsamına 5 ilimizi de aldık. Bölge de söz sahibi olacaksa Düzce, MARKAnın önderliğinde gücümüze güç katarak bölgesel olarak kalkınmayı gerçekleştirmemiz lazım.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber MARKA Genel Sekreteri Akbulut: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER