Marka Şehir Manisa kitabı tanıtıldı

Marka Şehir Manisa kitabı tanıtıldı


MANİSA (A.A) - Manisada 251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında yürütülen çalışma kapsamında hazırlanan Marka Şehir Manisa Dev Öğrencinin Turizm El Kitabı törenle tanıtıldı.
     Valilikte düzenlenen toplantıda konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, kitapta Manisanın turizm değerleri, fotoğrafları ve bilgilerinin biraraya getirildiğini, kitabın kendine özgü bir akış şemasının bulunduğunu söyledi.
     Kitabın içeriğinin İzmirden Manisa yönüne giriş yapan bir turistin yolculuk güzergahına göre şekillendiğine dikkat çeken Daşöz, Manisa ve ilçelerin en önemli değerleri okuyucuyu sıkmadan güzel resimler eşliğinde verilmeye çalışıldı. Kitabın içeriği değişik bölümlerden oluşuyor. Manisanın ünlüleri, mitolojik hikayeleri, turizm ve marka değerleri ile çeşitli kısa bilgiler bulunuyor. Kitabı okuyan bir Manisalı dahi kentini yeterince tanımadığını görecek. Bu kitabı inceleyenlerin kentin turizm potansiyeli görüp bu şehri keşfetmek isteyeceğine inanıyorum dedi.
     İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse ise ilk etapta 50 bin adet bastırılan, 5 liraya satılacak olan kitabın akıllı kitap uygulamasının da bulunduğunu, akıllı telefonlar için hazırlanan uygulamada video ile tanıtım da yapıldığını söyledi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Marka Şehir Manisa kitabı tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER