Marketten hırsızlık güvenlik kamerasında

Marketten hırsızlık güvenlik kamerasında -Osmaniyede, bir markette çalışanları oyalayıp çekmeceden para çalan 2 zanlının görüntüleri, güvenlik kamerasınca kaydedildi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede, bir marketin çalışanlarını oyalayan ve çekmeceden para çalan 2 zanlının görüntüleri güvenlik kamerasınca kaydedildi.
     Alınan bilgiye göre, Musa Şahin Bulvarında market işleten Ömer Faruk Hançer (29), masasının çekmecesine koyduğu paraların olmadığını fark edince, polise ihbarda bulundu.
     İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, marketteki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, iş yerine gelen 2 zanlıdan birinin çalışanları oyaladığını, diğerinin ise çekmecedeki parayı çalarak uzaklaştığını tespit etti.
     Polis ekipleri, 2 zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
     Market sahibi Ömer Faruk Hançer (29), AA muhabirine yaptığı açıklamada, çekmeceden paraların alındığını, bir müşteriye para üstü vermek istediği sırada fark ettiğini ifade etti.
     Olay esnasında marketin ön tarafında meydana gelen trafik kazası için dışarıda olduğunu anlatan Hançer, şunları söyledi:
     İş yerimin önünde maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kaza yapan kişiye yardım etmek için dışarı çıktım. Bu sırada 15-16 yaşlarındaki iki kişiden biri elemanları oyalarken, diğerinin de içeriye girdiğini ve çekmecedeki bir miktar parayı alarak kayıplara karıştığı tespit edildi. Olayı çok geçmeden fark ettik, dışarıya çıktığımızda şahısları bulamadık. İnşallah kısa sürede yakalanırlar.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Marketten hırsızlık güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER