Marmara depreminin 13. yıl dönümü

Marmara depreminin 13. yıl dönümü -Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: Asrın felaketinin merkezi olan Gölcükte, Gölcük Belediyesi tarafından yeni bir şehir imar edildi


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, asrın felaketinin merkezi olan Gölcükte, Gölcük Belediyesi tarafından yeni bir şehrin imar edildiğini bildirdi.
     Ellibeş, yaptığı yazılı açıklamada, merkez üssü Gölcük olan depremin üzerinden tam 13 yıl geçtiğini belirterek, o günleri unutmalarının mümkün olmadığını kaydetti.
     Tüm dünyanın depremden ders alması gerektiğini vurgulayan Ellibeş, Asrın felaketinin merkezi olan Gölcükte, Gölcük Belediyesi tarafından yeni bir şehir imar edildi dedi.
     Ellibeş, depremde çok şehit verdiklerine dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:
     Onların acıları hala taptaze yüreklerimizde duruyor. Nihayetinde bir gerçek var. Hayat devam edecek, devam etmeliydi. Geride kalanlar açısından en azından bu böyleydi. Gölcük halkı depremin hemen arkasından tekrar ayağa kalkması gerektiğini anladı. Hep beraber el ele vererek, Gölcükü imar ve inşa etti. Bu, bizi sonsuz mutlu ediyor. Gölcükün yeniden eski günlerini aratmayacak günlere kavuşması bizi çok onurlandırıyor. Bu vesileyle de depremde şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, geride kalan ailelere sabırlar diliyorum.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Marmara depreminin 13. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER