Marmariste 5 engelliye tekerlekli sandalye bağışı

Marmariste 5 engelliye tekerlekli sandalye bağışı


MUĞLA (A.A) - Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Eğitim Derneği (MENDER) tarafından 5 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye bağışlandı.
     Dernek tarafından toplanan yardımlarla satın alınan tekerlekli sandalyeler, dernek merkezinde ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.
     MENDER Başkanı Şennur Ünlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi engellilerin ihtiyaçlarını dernek olarak karşılamaktan çok mutlu olduklarını, herkesin engellilere sahip çıkıp elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.
     Yaklaşık 2 yıl önce kurulan MENDERin, engelliler için çalışmaya devam ettiğini belirten Ünlü, Bu çalışmalar kapsamında Söğüt, Değirmenyanı, Osmaniye köyleri ile Armutalan beldesinde oturan engellilere tekerlekli sandalyeler bağışlandık. Bize başvuran engellilerin dertlerine elimizden geldiği kadar çare olmaya çalışıyoruz. Derneğimize ve bana çevredeki engellilerimizin ihtiyaçlarını söylüyor. Biz de bunları karşılıyoruz. Şu anda da 5 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye bağışlıyoruz. Eminim ki bu araçlarla engellilerimiz daha çok rahat edecekler dedi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmariste 5 engelliye tekerlekli sandalye bağışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER