Marmaris Sahil Güvenlike 4 ödül

Marmaris Sahil Güvenlike 4 ödül -Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı botları yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle 4 kategoride en iyi seçilerek ödüle layık görüldü


MUĞLA (A.A) - Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı botlarının, yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle 4 kategoride en iyi seçilerek ödüle layık görüldüğü bildirildi.
     Sahil Güvenlik Komutanlığının 8 kategoride gerçekleştirdiği değerlendirme sonucu, Marmaris Sahil Güvenlik bünyesinde hizmet veren TCSG-83, TCSG-2 ve TCSG-57 isimli 3 bot, 4 farklı kategoride 2012 yılının en başarılıları seçildi.
     Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi de başarılarından dolayı bot komutanlarına ve Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanı Albay Fatih Erhana teşekkür plaketi verdi.
     Oda binasında düzenlenen törende TCSG-83 Botu Komutanı Üsteğmen Engin Anar, TCSG-2 Botu Komutanı Başçavuş Berkan Başaran ve TCSG-57 Botu Komutanı Başçavuş Hakan Yürür plaketlerini Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saralın elinden aldı. Albay Erhana ise plaketini Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Başkanı Hasan Mengi sundu.
     Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığının Eşen Çayından Didime kadar geniş bir alanda görev yaptığına işaret eden Kaymakam Saral, Sahil Güvenliğimizin botlarından üçü kendi kategorilerinde, yine bu botlardan biri ise Türkiye genelinde en başarılı seçilerek 4 kategoride birinci oldu. Başarılı olan herkesin ödüllendirilmesi gerekiyor. Deniz Ticaret Odasına da bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığını tebrik ediyorum ve başarılı çalışmalarının devam edeceğinine inanıyorum dedi.
     Plaketler için teşekkür eden Albay Erhan ise Deniz Ticaret Odasının sektörle ilişkilerinin iyi olmasında önemli katkı verdiğini dile getirdi.
     Törene Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Cafer Öz, Marmaris Milli Park Müdürü Fikret Çatalkaya ve Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Ercan Güneştutar da katıldı.
     Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı botlarının, özellikle yasa dışı sınır geçişleri ve Türk karasuları ihlallerinin önlenmesi konusunda başarılı çalışmalar yaptığı belirtildi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmaris Sahil Güvenlike 4 ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER