Maviyemiş ve üzümsü meyvelerle ilgili toplantı

Maviyemiş ve üzümsü meyvelerle ilgili toplantı yapıldı


TRABZON (A.A) - Trabzonda maviyemiş ve üzümsü meyvelerle ilgili toplantı yapıldığı bildirildi.
     Trabzon Doğu Karadeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, maviyemiş ve üzümsü meyveler işbirliği protokolü yürütme kurulu ve proje değerlendirme toplantısının Enstitü Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildiği belirtildi.
     Açıklamada, toplantıya Dış İlişkiler, Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Dr. Ahmet İpek, Orman ve Köy İlişkileri Dairesi Başkanı Mahmut Aydın, Trabzon Orman Bölge Müdürü Mustafa Gediklili, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Maviyemiş Uygulama ve Araştırma Merkezinden Müdür Doç. Dr. Mustafa Akbulut, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Yusuf Şavşatlı, Öğr. Gör. Hüseyin Baykal, Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Levent Tümkaya, Doğu Karadeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsünden Müdür Dr. Mustafa Akyüz, Daire Başkanlıklarından ve Trabzon, Giresun, Artvin Orman Bölge Müdürlüklerinden Şube Müdürleri ve Mühendislerin katıldığı ifade edildi.
     Açıklamada, toplantının gündeminde işbirliği protokolü kapsamında Orman Genel Müdürlüğü faaliyetlerinin değerlendirilmesi, Maviyemiş Uygulama ve Araştırma Merkezi faaliyetlerinin değerlendirilmesi, 2013 yılında yürütülecek faaliyetlerle ilgili iş planlarının oluşturulması, hazırlanacak projelerle ilgili genel görüşme, görüş ve önerilerin konuşulduğu vurgulandı.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Maviyemiş ve üzümsü meyvelerle ilgili toplantı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER