MAZLUMDERden Arakan açıklaması

MAZLUMDERden Arakan açıklaması


KAYSERİ (A.A) - MAZLUMDER Kayseri Şubesinden yapılan açıklamada, Arakanda yaşananların Batı ve İslam dünyasının yeterince gündemine girmediğini söyledi.
     MAZLUMDERden yapılan yazılı açıklamada, Arakan Müslümanlarının yaşadığı sıkıntıları bir dizi programla Kayseri kamuoyuna duyurulmaya çalışıldığına vurgu yapıldı.
     MAZLUMDERin Arakanı gündemde tutmaya çalışmak için bir dizi çalışma yürüttüğü belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Cumartesi sabahı MAZLUMDERde yapılan kahvaltılı toplantıya katılan Said Demir Kayseri Gönüllü Kuruluş temsilcileri ve MAZLUMDER yöneticileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Şafak Radyoda 5 radyo birden yayınlanan söyleşiye katılarak Arakan halkının içler acısı durumunu ve bölge insanı için yapılabilecekleri dinleyicilerle paylaştı. Öğleden sonra Kay TVdeki söyleşi programına katılan Said Demir Arakandaki Müslümanların durumunu televizyon izleyicilerine aktarmaya çalıştı. Akşamüstü Kayseri Gündem Gazetesini ziyaret ederek genel yayın yönetmeni Erdinç Teğmenin konuyla ilgili mülakatına katılan Said Demir gazete okuyucularına da arakanın durumunu anlatmış oldu.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber MAZLUMDERden Arakan açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER