Medical Park Antalyasporda, Orduspor maçı hazırlıkları

Medical Park Antalyasporda, Orduspor maçı hazırlıkları


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligde hafta sonu deplasmanda yapacağı Orduspor maçı hazırlıklarına başladı.
     Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Ziraat Türkiye Kupasındaki Beşiktaş maçında ilk 11de sahaya çıkan futbolcular düz koşunun ardından ısınma hareketleri ile çalışmayı tamamladı.
     Beşiktaş maçında oyuna sonradan dahil olan Tita, Diarra ve Mehmet Eren ile Uğur İnceman, Zizic ve Ali Tandoğan ise yardımcı antrenör İlker Kıreker yönetiminde bir süre takımdan ayrı çalıştı. Daha sonra teknik direktör Mehmet Özdilek, takıma dar alanda top kapma çalışması yaptırdı. Futbolcular, antrenmanın son bölümünde ise şut çalışması yaptı. Özdilek ve oyuncularının oldukça neşeli olduğu gözlendi.
     Spor Toto Süper Ligde bir maç eksiğiyle Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaşın ardından topladığı 26 puan ile 4üncü sırada yer alan Medical Park Antalyapor, deplasmanda yapacağı Orduspor maçından sonra evinde ilk yarının son haftasında Eskişehirsporu ağırlayacak.
    
     -16 yıllık hasret sona erdi-
    
     Kırmızı-beyazlılar, sahasında en son 1996 yılında yendiği rakibini mağlup etmeyi başararak, Beşiktaşa karşı son yıllardaki şanssızlığını kırmış oldu. Medical Park Antalyaspor, Beşiktaşa karşı sahasında en son galibiyeti 8 Aralık 1996da 3-2lik skorla almıştı. Bu maçın ardından rakibi ile sahasında yaptığı 10 maçtan 7sini kaybetmiş, oynanan 3 maçta da beraberlikle sonuçlanmıştı.
     Bu galibiyetle Mehmet Özdilek de çalıştırdığı takımlarda Beşiktaşa karşı ilk galibiyetini almış oldu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda, Orduspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER