Medical Park Antalyasporda Akhisar Belediyespor maçı

Medical Park Antalyasporda Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları -Akdeniz temsilcisi, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
     Hasan Subaşı Tesislerinde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri, top sürme, top sektirme hareketlerinin ardından 7şerli 3 gruba ayrılarak, dar alanda top kapmaca oynadı. Antrenmana hafif sakatlığı devam eden Ömer Şişmanoğlu katılmadı. Sakatlıktan yeni çıkan Emre Torun ve Murat Duruer ise takımla birlikte çalışmalara başladı.
     Kırmızı-beyazlı futbolcular, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanı yarı sahada yaptığı çift kale maçla tamamladı.
     Medical Park Antalyasporun yarın hava yoluyla İzmire geçeceği ve oradan da Manisada kampa gireceği belirtildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) Hakem Heyeti tarafından verilen 6 ay resmi müsabakadan men cezası kaldırılan kırmızı-beyazlı oyuncu Ergün Teberin de yarınki kafilede yer alması beklenirken, sakatlığı bulunan Ömer Şişmanoğlunun kafilede olmayacağı öğrenildi.
     Medical Park Antalyaspor, çarşamba günü Akhisar Belediyespor ile oynayacağı erteleme maçının ardından, 12 Ocak saat 20.30da Ziraat Türkiye Kupasında, gruptaki 2. maçında Trabzonspor ile karşılaşacak.
     Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligin ilk yarısını bir maç eksiğiyle 30 puanla Galatasaray ve Beşiktaşın ardından 3. sırada tamamlamıştı. Bu maçtan galip ayrılması halinde Akdeniz temsilcisi, lider Galatasaray ile puanını eşitleyerek ve zirve ortaklığını sürdürmek istiyor.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda Akhisar Belediyespor maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER