Medical Park Antalyasporda bilet ve kombine

Medical Park Antalyasporda bilet ve kombine fiyatları açıklandı


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyasporun 2012-2013 yılında oynayacağı karşılaşmaların bilet ve kombine fiyatları açıklandı.
     Medical Park Antalyaspordan yapılan yazılı açıklamada, Adopen kale arkası tribününün kombine fiyatının 250 lira, Ceysu maraton tribününün 750 lira, Rixos kapalı yan tribünlerinin bin 500 lira, Rixos kapalı orta tribünün 2 bin lira, Rixos VIP tribününün ise 4 bin liradan satılacağı belirtildi.
     Açıklamada, kırmızı-beyazlı taraftarlara ait bir internet sitesi tarafından düzenlenecek kombine haftasında ise fiyatlarda 50 lira indirim yapılacağı kaydedildi. Kombine satışlarının 27 Temmuz günü Hasan Subaşı Tesislerinde başlayacağının vurgulandığı açıklamada, kombine almayan taraftarlar için biletlerin, kale arkası 20, maraton 50, Rixos kapalı yan tribünler 100 ve Rixos kapalı orta tribünün 150 liradan satışa sunulacağı ifade edildi.
     Medical Park Antalyasporun maçlarını Akdeniz Üniversitesi Stadında oynayacağının hatırlatıldığı açıklamada, stadın 7 bin 500 olan kapasitesinin kısa sürede 12 bin kişiye çıkarılacağı da bildirildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Güç Gönel
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda bilet ve kombine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER