Medical Park Antalyaspor, 16 yıllık hasretine

Medical Park Antalyaspor, 16 yıllık hasretine son vermek istiyor -Hafta sonu sahasında Beşiktaşı konuk edecek kırmızı-beyazlılar, sahasında en son 1996 yılında yendiği rakibini mağlup ederek son yıllardaki şanssızlığını kırmak istiyor


ANTALYA (A.A) - Hafta sonu sahasında Beşiktaşı konuk edecek kırmızı-beyazlılar, sahasında en son 1996 yılında yendiği rakibini mağlup ederek son yıllardaki şanssızlığını kırmak istiyor.
     Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor ile Beşiktaş, bu maçla ligde 35inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce yapılan 34 maçın 24ünü Beşiktaş, 3ünü Antalyaspor kazandı. İki takım arasındaki 7 karşılaşma ise berabere tamamlandı. Bu maçlarda siyah-beyazlıların attığı 75 gole ev sahibi takım 27 golle yanıt verdi.
     Bu sezon 5 maç üst üste kazandıktan sonra geçen hafta Kasımpaşa deplasmanından 1 puanla ayrılarak ligde bu sezonki ilk beraberliğini alan kırmızı-beyazlılar, hafta sonu karşılaşacağı Beşiktaşı yenerek hem ligdeki iyi gidişatını sürdürmek hem de rakibi karşısındaki şanssızlığını kırmak istiyor.
     Antalyaspor, Beşiktaşa karşı sahasında en son galibiyeti 8 Aralık 1996da 3-2lik skorla almıştı. Antalyaspor, bu galibiyetin ardından rakibi ile sahasında yaptığı 10 maçtan 7sini kaybetti, 3 maçta berabere kaldı.
     Rakibi karşısında son galibiyetini ise 1997-1998 sezonunun ikinci yarısında deplasmanda 1-0lık skorla elde eden Antalyaspor, bu tarihten sonra oynadığı 18 lig maçından 15inde mağlup oldu, 3 kez berabere kaldı.
    
     -Tarihinde en fazla gol attığı sezon bu yıl oldu-
    
     Öte yandan bu sezon 11 maçta topladığı 22 puan ile aynı puandaki lider Galatasarayın ardından averajla 2. sırada bulunan ve tarihinin en başarılı sezonunu geçiren Medical Park Antalyaspor, 11. haftalar itibarıyla aynı zamanda en fazla gol attığı sezonu yaşıyor.
     Bu sezon ligde 20 gol kaydeden kırmızı-beyazlılar, böylece 1995-96 sezonunun 11. haftasındaki 18 gollük rekoru egale etmiş oldu. Medikal Park Antalyasporda bu sezon, 9 farklı futbolcu gol atmayı başardı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Medical Park Antalyaspor, 16 yıllık hasretine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER