Medical Park Antalyaspor Başkanı Akıncıoğlu:

Medical Park Antalyaspor Başkanı Akıncıoğlu: -Necati Ateşin transferinde yapılan centilmenlik antlaşması doğrultusunda Galatasaraydan takımımıza kazandırılması planlanan oyuncu için gelecek transfer dönemini bekleyebiliriz


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Necati Ateşin transferinde yapılan centilmenlik antlaşması doğrultusunda Galatasaraydan Antalyaspora kazandırılması planlanan oyuncu için gelecek transfer döneminin beklenebileceğini bildirdi.
     Hasan Akıncıoğlu, geçen sezon Necati Ateşin transferinin ardından Galatasaray ile yapılan centilmenlik antlaşmasıyla ilgili AA muhabirine açıklama yaptı.
     Centilmenlik antlaşması kapsamında Galatasaraydan transfer edilecek oyuncu için aceleci davranmadıklarını belirten Akıncıoğlu, Galatasarayda istedikleri pozisyonda bir oyuncu bulunmadığını söyledi.
     Galatasaray ile aralarında bir sıkıntı bulunmadığını dile getiren Akıncıoğlu, Necati Ateşin transferinde yapılan centilmenlik antlaşması doğrultusunda Galatasaraydan takımımıza kazandırılması planlanan oyuncu için gelecek transfer dönemini bekleyebiliriz. Daha önce iki oyuncu ile ilgilendik. Ancak birini takımda tutmak istediler, diğerini de başka takımlara satmak istediler dedi.
     Galatasaraydan herhangi bir oyuncu için ısrarcı olmadıklarını ifade eden Akıncıoğlu, sarı-kırmızılı futbolcu Pino ile ilgilenmediklerini kaydetti.
     Transfer çalışmalarının ise devam ettiğini belirten Akıncıoğlu, takıma bir oyuncu daha takviye yapabileceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Okan Özer / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Medical Park Antalyaspor Başkanı Akıncıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER