Mehmetçikten engellilere altın destek

Mehmetçikten engellilere altın destek -Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi koordinasyonunda yürütülen Altın Kapak Sandalyeye projesine Hakkarinin Şemdinli ilçesindeki Samanlı Karakolunda görev yapan askerlerden de destek geldi


BURSA (A.A) - Hakkarinin Şemdinli ilçesindeki Samanlı Karakolunda vatani görevlerini yapan askerler, topladıkları kapakları Bursa Kent Konseyine teslim etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenen projeye, Hakkarinin Şemdinli ilçesindeki Samanlı Karakolunda vatani görevini yapan askerler de destek verdi.
     Askerler, engelli bireyleri unutmayarak topladıkları mavi kapakları Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskine teslim etti.
     Sosyal sorumluluk çalışması olan Altın Kapak Sandalyeye projesi sayesinde engelli bireylerin hayata tutunmasına destek olduklarını belirten Keskin, projeye toplumun her kesiminden destek geldiğini ifade etti. Keskin, Samanlı Karakolunda vatani görevini sürdüren askerlerin kampanyaya destek olmasının çok önemli olduğunu vurguladı.
     Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ise Askerimizin bu davranışı gurur verici ve duygulandırıcıdır. Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden insanların engellileri düşünen bu yaklaşımı, ülkemizin ne kadar büyük bir ülke olduğunun göstergesidir. Bursa Kent Konseyinin çalışmalarının Hakkarinin dağlarında bile bilinmesi bizlere gurur ve mutluluk veriyor dedi.
    
     Muhabir : Cem Şan
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Mehmetçikten engellilere altın destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER