Melikgazi Belediyesinin Personel Moral Günleri sürüyor

Melikgazi Belediyesinin Personel Moral Günleri sürüyor


KAYSERİ (A.A) - Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen Personel Moral Günleri etkinliği kapsamında bayan çalışanlar bir araya geldi.
     Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, belediye bünyesinde yer alan birimlerde çalışanlara yönelik spor karşılaşmaları, dostluk basketbol, voleybol ve yüzme yarışmalarının devam ettiğini, bu hafta ise belediyede çalışan bayanların bir araya gelerek hem sohbet ettiklerini hem de spor yaparak stres attıklarını ifade etti.
     Belediyede çalışan bayanlarla müdür ve şef düzeyindeki yönetici eşlerinin katıldığı etkinliğin Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesislerinde gerçekleştirildiğini belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti:
     Çalışanların eğlenmelerine yardımcı olmak, birbirleri ile spor karşılaşmaları yaparak stres atmalarını sağlamak amacı ile etkinlik düzenledik. Geçen hafta Makine İkmal, İmar ve Planlama servisinde çalışanların katıldığı sosyal etkinlik düzenlemiştik. Bu hafta ise belediyemizde görev yapan bayan çalışanları bir araya getirdik. Belediyemiz bünyesinde özel şirket çalışanları dahil 62 bayan personel istihdam edilmektedir. Bayan çalışanlarımız Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesislerinde ki etkinlikte hem eğlendiler hem de spor yaptı. Bu tür etkinlikler farklı birim ve tesislerde çalışanların tanışmasını, birimler arasında kaynaşmayı, çalışma temposunu yükseltmeyi sağlıyor.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Melikgazi Belediyesinin Personel Moral Günleri sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER