Melikşah Üniversitesinden kayıt uyarısı

Melikşah Üniversitesinden kayıt uyarısı


KAYSERİ (A.A) - Melikşah Üniversitesi MBA Programı bahar dönemi kayıtlarında 19 Martta son bulacak.
     Konuyla ilgili açıklama yapan Melikşah Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Mahmut Özdevecioğlu, Melikşah Üniversitesi MBA programımıza Bahar dönemi kayıtlarımız devam ediyor. Bildiğiniz üzere, MBA, işletme tezsiz yüksek lisans programıdır. Program, 4 yıllık fakülte mezunu herkese açıktır. Kendini yöneticilik ve işletmecilik alanlarında geliştirmek isteyen, yönetici, yönetici adayı, girişimci, işletme sahibi veya serbest meslek mensuplarını programımıza davet ediyoruz dedi.
     Eğitim süresinin 4 yarıyıl olduğunu belirten Özdevecioğlu, şunları kaydetti:
     Öğrencilerimiz her yarıyılda 3 adet ders (son dönem 2 ders) olmak üzere toplam 11 adet ders alacaklardır. Buna ilave olarak da her öğrenci bir de Yüksek Lisans Projesi hazırlayacaktır. Derslerimiz akşam saatlerinde ve hafta sonlarında yapılmaktadır. Derslerimizde genel olarak örnek olaylar ve uygulama örnekleri üzerinde duruyoruz. Dolayısıyla, tüm dünyada yaygın olarak kullanılan örnek olay analizlerine dayalı eğitim anlayışı bu programda tarafımızca uygulanmaktadır. Tabi bununla birlikte öğrencilerimize pazarlama, finansman, yönetim, organizasyon, operasyon yönetimi, örgütsel davranış gibi alt bilim dallarında teorik bilgiler de aktarıyoruz.
     Yüksek lisans programlarında ALES şartının aranmadığını da vurgulayan Özdevecioğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
     ALES sınavına girmeyenler de programımıza başvuru yapabilirler. Aynı kurum veya şirkette çalıştıklarını belgelemeleri şartıyla 5 kişi ve üzerine yüzde 10 indirim yapıyoruz. Kontenjanımız 45 kişi ile sınırlı olmakla birlikte her adayı mülakata tabi tutuyoruz. Mülakatta başarılı olan adayları öğrenci olarak kabul ediyoruz. Son olarak şunu vurgulamak gerekir ki 19 Mart müracaat için son tarihtir. Ayrıntılı bilgi için Fakültemize gelebilir, MBA koordinatörümüz Yrd. Doç. Dr. Nejat Çapardan veya işletme bölüm başkanımız Yrd. Doç. Dr. Caner Cebeciden alabilirsiniz.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Melikşah Üniversitesinden kayıt uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER