Merkez Bankasının verilerinin AAdan yayınlanması

Merkez Bankasının verilerinin AAdan yayınlanması -Denizli Ticaret Odası Başkanı Özer: Bu sayede finans aktörleri, Merkez Bankasının verilerini artık daha hızlı öğrenebicek ve stratejilerini bu verilere göre belirleyecek


DENİZLİ (A.A) - Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Merkez Bankası verilerinin AA tarafından yayınlanması ile ilgili, Bu sayede finans aktörleri, Merkez Bankasının verilerini artık daha hızlı öğrenebicek ve stratejilerini bu verilere göre yapacak dedi.
     Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Merkez Bankası verilerinin Türkiyenin ulusal haber ajansı tarafından yayınlanacak olmasına sevindiklerini belirtti. Özer, AAnın Türkiyede ekonomideki bütün ulusal verileri yayımlayabilen bir platform oluşturacak olması da ayrı bir önem taşıyor. Bu sayede bütün finans aktörleri, Merkez Bankasının verilerini artık daha hızlı öğrenecek ve stratejilerini bu verilere göre belirleyecek diye konuştu.
    
     -AA bilgilerin kısa zamanda daha sağlıklı gelmesini temin edecektir-
    
     Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci de Merkez Bankası verilerinin Türk ekonomisi için çok önemli olduğunu, gelecek günlerin stratejilerini de bu bilgilere göre değerlendirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:
     Merkez Bankası, gerçekten Türk ekonomisine yönelik en doğru ve sağlıklı bilgileri veriyor ve Türkiyeyi yönetiyor. Bu verilerin AA tarafından yayınlanacak olması, bizim önemle değer verdiğimiz bilgilerin ve rakamların daha kısa zamanda ve sağlıklı gelmesini temin edecektir. Bu protokol bizim işimizi kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Merkez Bankasının verilerinin AAdan yayınlanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER