Mersinde terör örgütü operasyonu

Mersinde terör örgütü operasyonu -Polise el yapımı patlayıcı atma ve iş yeri kundaklama olaylarına karıştıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı -Kundaklama sırasında kıyafetleri alev alan iş yeri sahibinin yanmaktan vatan


MERSİN (A.A) - Mersinde polise el yapımı patlayıcı atma ve iş yeri kundaklama olaylarına karıştığı iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, 6 Ocakta merkez Akdeniz ilçesindeki Okan Merzeci Bulvarını trafiğe kapatıp, güvenlik güçlerine el yapımı bomba atılması ve aynı gün Kurdali Mahallesinde bir iş yerinin kundaklanmak istenmesiyle ilgili Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, operasyon başlattı.
     Çalışmalar neticesinde iş yeri ve MOBESE kameralarını inceleyen polis ekipleri, olayla ilgili zanlılar D.B, F.U, M.Z, M.A, Ş.D. ve H.Ayı gözaltına aldı. Zanlılar, Mersin Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     -İş yeri sahibinin kıyafetleri alev aldı-
    
     Bu arada Kurdali Mahallesindeki iş yerinde yaşanan olayda, zanlıların el yapımı patlayıcı ve molotofkokteyli ile saldırı düzenledikleri belirlendi.
     İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, zanlılar molotofkokteylini attıktan sonra çıkan yangının hemen ardından kapının olduğu bölüme de benzin döküyor.
     Çıkan yangın sırasında iş yeri sahibi Fesih Oğuzun kıyafetleri de alev alıyor ve arkasından gelen başka bir kişiyle iş yerinden koşarak dışarı çıkıyor. Yangınla birlikte iş yerinin önünden uzaklaşan vatandaşlar ise Oğuzu görünce yeniden iş yerine doğru gelip, yanan elbiselerini söndürmeye çalışıyor.
     Tedavi altına alınan Oğuzun vücudunda hafif derecede yanık oluştuğu, Mersin Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar - Mesut İnce
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Mersinde terör örgütü operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER