Mersin, basketbolda Fenerbahçeye bileniyor

Mersin, basketbolda Fenerbahçeye bileniyor -Potada kadınlar ve erkekler kategorisinde profesyonel olarak boy gösteren Mersin Büyükşehir Belediyesi, pazar günü peş peşe Fenerbahçe karşısında ter dökecek -Kulüp Başkanı Özcan: -


MERSİN (A.A) - Kerem Kocalar - Potada kadınlar ve erkekler kategorisinde profesyonel olarak boy gösteren Mersin Büyükşehir Belediyesi, pazar günü peş peşe Fenerbahçe karşısında ter dökecek.
     Beko Basketbol Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden Mersin ekipleri, pazar günü deplasmanda sarı-lacivertlilere karşı galibiyet parolasıyla son hazırlıklarını yapıyor.
     Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezonun ilk yarısında salonlarının tadilatta olması nedeniyle tüm maçlarını deplasmanda oynayacaklarını söyledi.
     Potada 2 takımla profesyonel olarak temsil edildiklerini anlatan Özcan, bu hafta her iki takımın da zorlu bir deplasmana gideceğini vurguladı.
     Özcan, Fenerbahçe karşısında takımlarının galibiyet almak istediğini dile getirerek, şöyle devam etti:
     Bayan takımımızda herkesin bildiği gibi bazı sorunlar yaşıyoruz. Ama bunun en önemli nedeni, taktiksel değil, önemli oyuncularımızdan yararlanamamamız. Öyle ki, Oksana gibi önemli bir oyuncu sakat, diğer ABDli iki oyuncumuz ise, NBA maçları nedeniyle aramızda olamıyor. Kızlarımız önemli 3 oyuncudan yoksun olacak. Ama genç ve eksik kadromuzla, elimizden geleni yapıp, iyi bir maç izletmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapmak istiyoruz. Rakibimiz Euro Ligde şampiyonluğa oynayan ve oyuncu derinliği olan bir takım. Bizim için çok zorlu bir maç olacak. Bunun bilinci içerisinde hareket edip, maçı lehimize sonuçlandırmak istiyoruz.
     Erkek takımının ise, Fenerbahçe karşılaşmasına tam kadroyla hazırlandığını bildiren Özcan, şunları kaydetti:
     Pazar günü erkek takımımız da, aynı rakibimize karşı kızlarımızın hemen peşinden maça çıkacak. Antrenmanlar ve hazırlıklar bitmek üzere. Tam kadroyla Fenerbahçe karşısında olacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Oyuncularımız da bu bilinçle ve ciddiyetle maça hazırlandılar. İyi oynadığımız takdirde rakibimizi yenebiliriz. Her ne kadar maçın favorisi Fenerbahçe gibi görünse de, rakibimizi yenebilecek güce sahibiz.
    
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin, basketbolda Fenerbahçeye bileniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER