Mersin İdmanyurdunda transfer çalışmaları

Mersin İdmanyurdunda transfer çalışmaları -Kırmızı-lacivertli kulüp Sırp stoper Mitroviç ile prensipte anlaştı -Mehmet Yıldızı da kadrosuna dahil etmek isteyen kulüp, oyuncunun kulübüyle ilişkisini kesmesini bekliyor


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Sırp stoper Milan Mitroviç ile prensipte anlaştı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli kulüp, teknik direktör Giray Bulakın kadroda görmek istediği Sırbistanın Rad kulübünde forma giyen stoper Milan Mitroviç ile prensipte anlaşma sağladı.
     Rad kulübüyle görüşmelerde de sona yaklaşan Mersin İdmanyurdunun 24 yaşındaki oyuncuyu önümüzdeki günlerde Antalyadaki kampa dahil edilmesi bekleniyor.
     Öte yandan Kardemir Karabükspordan tecrübeli golcü Mehmet Yıldızı da kadrosuna dahil etmek isteyen Mersin İdmanyurdu, oyuncuyla her konuda anlaştı. Sözleşme imzalamak için Yıldızın Karabük ekibiyle yaşadığı bazı sorunların giderilmesi bekleniyor. Yıldız, kulübüyle ilişkisini kesmesi halinde Mersin İdmaryurdunda top koşturacak.
     Ayrıca Trabzonsporda genel menajerlik görevini bırakarak, Mersine gelen teknik direktör Giray Bulakın eski kulübünden transfer yapmak için görüşmelerini sürdürdüğü, anlaşma sağlanması halinde 1 veya 2 oyuncunun transferinin gerçekleşebileceği öğrenildi.
     Başka takımlardan da bazı oyuncularla görüşmelerine devam eden Mersin İdmanyurdu, Medical Park Antalyaspor ile yollarını ayıran kaleci Orkun Uşak ve Denizlispordan Can Erdem ile anlaşma sağlamıştı.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdunda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER