Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Kahramanlı:

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Kahramanlı: -Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyoruz


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Ordusporu yenerek, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor.
     Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi.
     Bu kapsamda teknik direktör Giray Bulakın raporu doğrultusunda takıma takviyeler yapıldığını ifade eden Kahramanlı, hazırlık çalışmalarının da iyi gittiğini belirterek, İnşallah Ordudan galibiyetle döneceğiz dedi.
     Takımın bugün Orduya hareket ettiğini bildiren Kahramanlı, şöyle konuştu:
     Şu an takımda herhangi bir sıkıntı yok. Sadece sakatlıklar biraz can sıkıyor. Ama ne olursa olsun, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyoruz. Teknik heyet ve tüm futbolcular, bunun bilincinde. Zaten bulunduğumuz sıkıntılı yeri de göz önünde bulundurduğumuzda, bu maçtan galip gelmekten başka çaremiz yok. İnşallah bu maçı alıp, tüm Mersinlileri sevindireceğiz.
    
     -Ozan İpek transferi-
    
     Ali Kahramanlı, Bursasporun 2,5 ay önce kadro dışı bıraktığı Ozan İpeki kadrolarına katmak istemeleriyle ilgili de şunları kaydetti:
     Ozan İpek önemli bir oyuncu. Halen görüşmeler sürüyor. Aslında futbolcuyla bizim bir sorunumuz yok. Ama futbolcunun Bursaspor ile ilgili bazı görüşmeleri ve sorunları var. Onlar çözüme kavuştuğunda Ozan İpek aramızda olacak. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da Ozanı kırmızı-lacivertli kulübe kazandırmak için elinden geleni yapıyor.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Kahramanlı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER