Mersin polisi, şefkat elini Ramazanda da

Mersin polisi, şefkat elini Ramazanda da uzatacak -Emniyet Müdürlüğünce yaklaşık 2 yıl önce kurulan Polis Şefkat Evi Ramazan süresince ihtiyaç sahiplerine gıda ve giysi yardımı ulaştıracak


MERSİN (A.A) - Mersin Emniyet Müdürlüğünce yaklaşık 2 yıl önce kurulan Polis Şefkat Evi, Ramazan süresince ihtiyaç sahiplerine gıda ve giysi yardımı ulaştıracak.
     Polis Şefkat Evinde incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Arif Öksüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mersinde ihtiyaç sahibi herkesin Polis Şevkat Evinden yararlanabileceğini söyledi.
     Kimse aç ve açıkta kalmasın sloganıyla 26 ay önce yola çıktıklarını hatırlatan Öksüz, ismini de onun için Polis Şefkat Evi koyduklarını anımsattı.
     Öksüz, geride bıraktıkları 26 ayda ihtiyaç sahibi 15 bine yakın vatandaşa yardım yaptıklarına dikkati çekerek, Her yıl ortalama sadece 25 bin ton gıda malzemesinin dağıtıldığı bir yer burası. Ulaşamadığımız, göremediğimiz, duyamadığımız birileri varsa bunları bizlere iletin. Bizim burada yaptığımız, ihtiyacı olanla yardım etmek isteyenlerin ellerini birleştirmek dedi.
     Yardımların hiç birini israf etmeden, hedefini şaşırtmadan bu şehrin en ücra, en karanlık, en yoksul insanlarıyla buluşturup, insanların hakkını insanlara verdiklerini anlatan Öksüz, şunları kaydetti:
     26 aylık süre içerisinde yardım alan hiçbir vatandaşın bir kare fotoğrafını, bir bilgisini basına, kamuoyuna, televizyonlara vermedik, vermemeye de devam edeceğiz. Çünkü buranın felsefesi buna aykırı. Burayı harekete geçiren arkadaşlarımız, gönül koyanlar dedik ki, Hiç kimse burada rencide olmayacak. Evinden alınacak arabayla, ihtiyacı karşılanıp evine bırakılacak. Bu felsefe ile çalışmaya devam ediyoruz. Burası var olduğu sürece bu felsefe var olmaya devam edecek. Ramazan süresince de faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. İhtiyaç sahibi insanlarımıza hem giyim malzemesi, hem de gıda malzemesi dağıtmaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersin polisi, şefkat elini Ramazanda da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER