MESKİ Genel Müdürü Ülgen:

MESKİ Genel Müdürü Ülgen: -İçme suyu köylere getirildi, köy içindeki şebekeler de bir program dahilinde geciktirilmeden yapılacak


MERSİN (A.A) - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen, içme suyunun köylere getirildiğini, köy içindeki şebekelerin de bir program dahilinde geciktirilmeden yapılacağını söyledi.
     Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır, MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen ve CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar Mersinin Kürkçü, Demirhisar, Yanpar köyleri ile Aşağı Burhan mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
     Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada köylerin hangi belediyenin sorumluluğunda olduğuna bakmadan hizmeti sürdürmekte kararlı olduklarını ifade eti.
     Akdeniz Oyunlarının Mersinde yapılacak olmasının kendilerine ek yükler getirdiğini belirten Sayılır Yeni yollar açıyoruz. Dışarıdan gelenlere Mersinimizi güzel göstermek zorundayız. Mersinin dünyaya tanıtımı için çok önemli bir etkinlik olacak. Bu yüzden programlı işlerimiz biraz aksadı. Ama biraz gecikmeyle bütün işleri bitireceğiz dedi.
     MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen ise içme suyunun köylere getirildiğini, köy içindeki şebekelerin de bir program dahilinde geciktirilmeden yapılacağını kaydetti.
     CHP Mersin İl Başkanı Akar da sorunu olan bütün köyleri ziyaret ettiklerini belirterek şunları söyledi:
     Mersinin her yerini adım adım geziyoruz. Köylülerin sorunları yol ve su. Demirhisarın fazladan bir kanalizasyon sorunu var. Belediye yetkililerini yanımıza alarak sorunları yerinde görmemiz çözümleri de planlamaları kolaylaştırdı. Mart ayı sonuna kadar tüm sorunlar çözülmüş olacak.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber MESKİ Genel Müdürü Ülgen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER