MESKİ Ramazan hazırlıklarını sürdürüyor

MESKİ Ramazan hazırlıklarını sürdürüyor


MERSİN (A.A) - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlardın Ramazanı sorunsuz geçirmesi amacıyla hazırlıklarını sürdürüyor.
     MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların Ramazanı sorunsuz geçirmesi için bir takım planlamalar yaptıklarını, aşırı sıcakları da dikkate alarak, içme suyunda sorun yaşanmaması için tedbir aldıklarını belirtti.
     Vatandaşların huzurlu bir Ramazan geçirebilmesi için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Ülgen, şunları kaydetti:
     Mersinde vatandaşlara su sıkıntısının olmadığı bir Ramazan geçirmelerini hedefliyoruz. Ramazan süresince tüm birimlerimiz mesai süresinde, programlarında hiçbir değişiklik yapılmadan çalışmalarını sürdürecek. Bunun yanı sıra normal mesai saatleri dışında nöbetçi ekiplerimiz olacak. İftardan sonra da çalışacak olan Abone ekipleri, vatandaşlarımızın hiçbir şekilde mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını sürdürecek. Kanal ve su arıza ekiplerimiz 24 saat hizmet verecek.
     Ülgen, abonelerin günün 24 saati karşılaştıkları arızaları Alo 185 ya da 0324 322 10 10 nolu telefonu arayarak iletebileceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber MESKİ Ramazan hazırlıklarını sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER