MEÜ 19. Kültür ve Spor Şenliğine

MEÜ 19. Kültür ve Spor Şenliğine doğru -Etkinlikler kapsamında Eurovision 2009 birincisi Alexander Rybak ile Model, Grup 84 ve Gripin grupları konser verecek


MERSİN (A.A) - Eurovision 2009 birincisi Alexander Rybak ile Model, Grup84, Gripin gruplarının da konser vereceği Mersin Üniversitesi (MEÜ) 19. Kültür ve Spor Şenliğinin 15 Nisan 2013 Pazartesi günü başlayacağı belirtildi.
     Rektör Prof. Dr. Suha Aydın, rektörlük binasında düzenlediği basın toplantısında, kortej yürüyüşüyle başlayacak etkinliğin Gripin konseriyle son bulacağını söyledi.
     Şenliğin 5 gün süreceğini, üniversitede bilimsel etkinlikler ve söyleşilerin de yapılacağını ifade eden Aydın, "X. Ulusal Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Kongresi de bu şenlik kapsamında düzenlenecek. 3 gün sürecek kongreye üniversitelerden 300 öğrencinin katılmasını bekliyoruz. Bunun yanı sıra şenliklerde Karacaoğlanı da bir panelle konuşacağız. Eurovision 2009 birincisi Alexander Rybak ile Model, Grup84, Gripin gruplarının da konser vereceği şenliğimizde 10 konser, 5 gösteri, 4 tiyatro, 3 dinletisi programı yer alacak. 19 Nisan 2013 Cuma günü kapanışı yapılacak olan şenliğimiz sportif etkinliklerin ödül töreni ile son bulacak" dedi.
     Aydın, Gripin konserinin Akdeniz Oyunları Koordinatörlüğü tarafından desteklendiğini de sözlerine ekledi.
     Basın toplantısına Akdeniz Oyunları Koordinatör Yardımcısı Fatih Çintimar, oyunların maskotu karetta ve öğretim üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber MEÜ 19. Kültür ve Spor Şenliğine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER