Mezuniyet balolarının olumsuz alışkanlık kazandırdığı iddiası

Mezuniyet balolarının olumsuz alışkanlık kazandırdığı iddiası -Eğitim-Bir-Sen Kastamonu Şube Başkanı Sancaktaroğlu: -Öyle öğrenciler var ki balolara gitmek istemedikleri halde arkadaşlarının söylemleriyle bu tür balolara zorla gidiyo


KASTAMONU (A.A) - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Kastamonu Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu, mezuniyet balolarının, olumsuz alışkanlıklar kazandırdığını iddia etti.
     Sancaktaroğlu, yaptığı açıklamada, son yıllarda toplumun değerleriyle uyuşmayan özendirmelerin ortaya çıkarttığı bir sonuç olarak, ilköğretim ve lise öğrencilerine yönelik mezuniyet baloları düzenlendiğini ileri sürdü.
     Öğrencilerin bu balolarda kötü alışkanlıklar edindiklerini savunan Sancaktaroğlu, Bir daha mezun mu olacağız- düşüncesiyle sigara, alkol ve uyuşturucu gibi alışkanlıklara başladıklarını öne sürdü.
     Sancaktaroğlu, Öyle öğrenciler var ki balolara gitmek istemedikleri halde arkadaşlarının söylemleriyle bu tür balolara zorla gidiyor ve oralarda olumsuz alışkanlıklara başlıyor. Geleceğimizi inşa edeceğimiz, sırtlarına o yükü vereceğimiz gençlerimizin, böyle bir sonuca gitmesi bizi rahatsız ediyor. Okul idarelerini ve öğrencilerin ailelerini de rahatsız ediyor şeklinde görüşlerini dile getirdi.
     (ÖZB-SÖ-NER)
<< Önceki Haber Mezuniyet balolarının olumsuz alışkanlık kazandırdığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER