MHPye ziyaret

MHPye ziyaret -Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Avan ve beraberindekiler, MHP Ankara İl Başkanı Çetinkayayı Ziyaret Etti


ANKARA (A.A) - Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan ve beraberindekiler, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkayayı makamında ziyaret etti.
     MHP Ankara İl Binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Avan, dernek olarak şehit ailelerine ve gazilere destek veren kurum ve kuruluşları ziyaretler ettiklerini söyledi.
     Avan, şöyle konuştu:
     Derneğimizin sosyal faaliyet çerçevesinde, derneğimize, şehit ailelerimize ve gazilerimize maddi ve manevi destek verip, bizlere ziyaretlerde bulunan sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti il ve ilçe başkanlarına ziyaretler düzenlemekteyiz. Bu nedenle sizlere de görevinize yeni gelmenizden dolayı hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Yeni görevinizde başarılar dileriz.
     Çubuk İlçesi nüfusuna göre 59 şehit ve 23 gazisi ile Türkiye genelinde en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçedir. Terör belasından en çok canları yananlar olarak, son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle gelen şehit haberleri bizleri derinden üzmektedir. Bu tür haberler acılı yüreklerimize devamlı kor düşürmektedir.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetinkaya ise şehitliğin ve gaziliğin İslam dinindeki önemine dikkati çekti.
     Son zamanlarda artan terör saldırılarından ve şehit haberlerinden duyduğu rahatsızlığı anlatan Çetinkaya, Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için görev yaparken, bölücü terör örgütü PKK tarafından asker ve polislerimiz şehit edilmektedir. Bu, bizi çok üzüyor. şehitlerimiz, gazilerimiz ve ailelerinin başımızın üstünde yeri vardır. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum diye konuştu.
     Bu tür derneklere sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Çetinkaya, en kısa zamanda bölge milletvekilleri ile birlikte dernek binasını ve şehit yakınlarını ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi.
     Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Avan tarafından Çetinkayaya Türk Bayrağı ve 59 şehit ve 23 gazinin fotoğraflarının bulunduğu pano hediye edildi.
     (HY-BİL)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER