MHP Acıpayam İlçe Başkanı Şakır:

MHP Acıpayam İlçe Başkanı Şakır: MHP, Acıpayamdan başlamak üzere bütün yurtta 2013 yerel seçimlerinde oy patlaması yapacaktır


DENİZLİ (A.A) - MHP Acıpayam İlçe Başkanı Şener Şakır, partilerinin 2013 yerel seçimlerinde, Acıpayamdan başlamak üzere tüm yurtta oy patlaması yapacağını iddia etti.
     Şakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin erkene alınacak olması nedeniyle teşkilat olarak seçim çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.
     Yerel seçime parti olarak çok iyi alt yapı ile hazırlandıklarını ifade eden Şakır, şunları söyledi:
     Seçimlere daha 12 ay gibi bir süre var, ama çok iyi hazırlanıyoruz. Herkes tarafından benimsenecek, güçlü bir adayımız var, bunun için Acıpayam halkı MHPnin adayını tercih edecektir. Tecrübeli ve deneyimli adayımız ile Acıpayam Belediye Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisine kazanacaktır. Çünkü önce adayımıza ve kadromuza daha sonra da seçmenlerimize güveniyoruz. Denizlinin büyükşehir olması durumunda belde belediyeleri kapanacak. Bize buna karşıyız. Ama beldeler, ilçe merkezine dahil olacağından biz MHP olarak şimdiden yapacağımız çalışmalar neticesinde seçimi kazanacağız. Acıpayam ve çevresi için hizmetin en iyisini biz yaparız. MHP, Acıpayamdan başlamak üzere bütün yurtta 2013 yerel seçimlerinde oy patlaması yapacaktır.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber MHP Acıpayam İlçe Başkanı Şakır: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER