MHP Bilecik Milletvekili Şeker:

MHP Bilecik Milletvekili Şeker: Binlerce kişi yaralı askerlerimize kan vermek için hastanelere koştu. Hastaneye kan vermeye giden vatandaşlardan taksiciler para almadı. Biz böyle bir milletiz, biz böyle bir Türkiyeyiz.


BİLECİK (A.A) - MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, İzmirin Foça ilçesindeki terör saldırısının ardından binlerce kişinin yaralı askerlere kan vermek için hastanelere koştuğunu belirterek, Hastaneye kan vermeye giden vatandaşlardan taksiciler para almadı. Biz böyle bir milletiz, biz böyle bir Türkiyeyiz dedi.
     Şeker, MHP Bilecik İl Başkanlığınca bir restoranda düzenlenen iftar sonrası yaptığı konuşmada, terörün doğu, batı ayrımı yapmadan her yerde yazdığı kötü senaryoları oynadığını söyledi.
     Türkiyede her gün şehit haberleri duyulduğunu, Türkiyenin ciğerinin yandığını dile getiren Şeker, şöyle konuştu:
     Terör belasının kuvvet aldığı birçok gizli mihrak var. Emperyalist güçler bu terörü destekliyor, ondan nemalanıyor. Teröristler Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinin yanı sıra kimi zaman batı kentlerinde de kötü oyunlarını oynuyor. En son İzmirde bir askerimiz şehit oldu, 11 askerimiz yaralandı. Televizyonlarda, gazetelerde hep birlikte gördük. Binlerce kişi yaralı askerlerimize kan vermek için hastanelere koştu. Hastaneye kan vermeye giden vatandaşlardan taksiciler para almadı. Biz böyle bir milletiz, biz böyle bir Türkiyeyiz.
     MHP Bilecik İl Başkanı Hüseyin Köymen de partililerinin ramazan sofrasında buluşmasından mutluluk duyduklarını belirterek, yerel seçimlere şimdiden hazırlandıklarını ve adaylarını belirlemeye çalıştıklarını anlattı.
     Yemeğe, İl Genel Meclisinin bazı üyeleri, MHP il ve ilçe teşkilatlarının yöneticileri ve üyeleriyle HAS Parti İl Başkanı Muharrem Tüfekçioğlu ve CHP Merkez İlçe Başkanı Mühiddin Demirci katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber MHP Bilecik Milletvekili Şeker: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER