MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon

MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Aydın: -MHP, Türk milletinin yeni bir toplanma merkezi haline gelebilir (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP, Türk milletinin yeni bir toplanma merkezi haline gelebilir dedi.
     Aydın, partisinin Edirne il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, Türkiyenin önünde 3 seçimin olduğunu belirterek, bu seçimlerin yeni siyasi figürler ortaya çıkaracağını söyledi.
     Siyasetin yeniden yapılanacağı dönemde MHPnin başrol oyuncusu olmasını istediklerini ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
     İktidar isteyen, iktidarı arzulayan, bu heyecanı duyan, bunun için de gereğini yapma kararlığında olan bir MHP olsun istiyoruz. Türkiyenin bütün meselelerinde çözümlerini ortaya koyan, bunu halkıyla paylaşan ve MHP her yerde sloganımızla bütün kesimlerle bir araya gelerek, enerjisini Türk milletine geçirmeyi başarabilmiş, zinde, formda bir MHP arzuluyoruz.
     Aydın, yeniden yapılanan ve iktidar hedefine kilitlenmiş bir MHPnin Türk milletinin bu özlemlerine cevap verebileceğini düşündüklerini anlatarak, MHPnin Türk milletinin yeni bir toplanma merkezi haline gelebileceğini bildirdi.
     Yeni anayasayla Türk adının anayasadan silinmeye çalışıldığını öne süren Aydın, buna karşı mücadele vereceklerini ifade ederek, Türkiyenin her yerini karış karış gezerek Türk milletini ayağa kaldıracağız. Anayasa görüşmeleri gündeme geldiğinde Ankarada en az 1 milyon insanı toplayarak, Türk milletine karşı savaş açanlara ihtarda bulunacağız. Bu büyük kitleyi, kararlı kitleyi karşısına almaya kimsenin cesareti olamaz diye konuştu.
     Aydın, partisinin Kırklareli İl Başkanlığını da ziyaret etti. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydın, bir gazetecinin TBMMde kabul edilen tezkereye ilişkin görüşünü sorması üzerine, tezkereyi, iktidar partisinin başarısızlığının yazılı bir metne dönüşmüş hali olarak değerlendirdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı - Özgün Tiran / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER