MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon

MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Aydın: -4 Kasımda MHP Genel Başkanlığı bana nasip olursa, MHP tüzüğündeki antidemokratik ne kadar madde varsa hepsini çöplüğe atacağım


ÇANAKKALE (A.A) - MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, 4 Kasımda MHP Genel Başkanlığı bana nasip olursa, MHP tüzüğündeki antidemokratik ne kadar madde varsa hepsini çöplüğe atacağım dedi.
     Aydın, partisinin Çanakkale il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, ülkede her tarafın tutulmuş vaziyette olduğunu, Türk milletinin çepeçevre kuşatıldığını savunarak, yapacak tek şeyin Mustafa Kemalin 19 Mayıs 1919da Samsuna çıkıp halka gittiği gibi, Milliyetçi Hareket Partililer olarak halka gitmek olduğunu söyledi.
     Miting meydanlarında halkı uyaracaklarını ifade eden Aydın, Halka gitmemiz lazım. Bu konuda dikkatlerini çekmek, onları her konuda taraf haline dönüştürmek, ülkede neler olup bittiğinin farkına varmasını sağlayarak ülkedeki hain planları önleyebiliriz. 4 Kasımda MHP Genel Başkanlığı bana nasip olursa, MHP tüzüğündeki antidemokratik ne kadar madde varsa hepsini çöplüğe atacağım. Biz bu partiyi 3 milyon üyesi bulunan bir yapıya kavuşturacağız dedi.
     Aday olmasında etkili olan ikinci sac ayağının ise ülkede önümüzdeki 3 yıl içerisinde yapılacak üç önemli seçim olduğunu anlatan Koray Aydın, şunları kaydetti:
     Önce mahalli seçimler, ardından cumhurbaşkanlığı seçimi ve daha sonra da milletvekilliği seçimi olacak. Yani 3 yılda Türkiyenin siyasal yapısı yeniden şekillenecek. Başbakan artık açık açık söylüyor. Belli ki cumhurbaşkanlığına aday olacak. Bu Türkiyedeki siyasi figürlerin yeniden değişeceği, yeni enstrümanların devreye gireceği ve siyasal yapının yeniden şekilleneceği manasına gelir. Biz böyle bir dönemde MHPnin başrol oyuncusu olmasını istiyoruz. Onun için bu dönemde başrol oyunculuğuna soyunmuş, Türk milletinin önüne bir iktidar projesi koymuş ve önüne koyduğu bu iktidar projesini enerjisiyle halka hissettiren ve Türkiyenin bütün temel meselelerine getirdiği çözümleri halkıyla paylaşan, ona anlatan, hissettiren, dolayısıyla sahada zinde, formda ve bir alternatif olarak Türk milletinin karşısına çıkmış bir MHP istiyoruz.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER