MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel: Bizim bir genel başkanımız, liderimiz, bilge bir insanımız var. Allah ömür verdikçe onunla yol almaya kararlıyız


GÜMÜŞHANE (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Bizim bir genel başkanımız, liderimiz, bilge bir insanımız var. Allah ömür verdikçe onunla yol almaya kararlıyız dedi.
     Türk Kadınlar Birliği (TKB) Gümüşhane Şubesince, Kadın Dostu Kent Gümüşhane projesi kapsamında birlik binasında düzenlenen, Siyaset Deneyimi konulu etkinliğe katılan Demirel, daha sonra MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.
     Demirel, burada yaptığı açıklamada, kasım ayında partinin 10. büyük kurultayının gerçekleştirileceğini belirterek, şöyle devam etti:
     Türkiyede bir sorun var. Herkes milletten bahseder. Bu millet hangi millet, kimse bunun adını koymaz. 10 yıldır Türkiyede adı konulmamış bir milletten bahsediliyor. Biz 10. kurultayımızda milletsiz asla sözüyle hareket edeceğiz. Bu milletin adı Türk milletidir. Bizim millet anlayışımız, kültürünü, birlikte tarih paylaşımını, birlikte millet öyküsünü paylaşmış Türk milleti üzerine kurulmuş bir ifadedir. Bu nedenle Türk milleti olmadan bu memleket asla olamayacağı için de 10. büyük kurultayımızın da sloganı bu söz olacaktır.
     Partilerinin demokrasiye, demokrasinin gerekliliklerinin yerine getirilmesine inanan bir parti olduğunu ifade eden Demirel, O sebepledir ki 44. yılımızdayız. Başkaları gibi bir artıp, bir büyüyüp hormonlaşmış olarak gitmiyoruz. Farklı kişilerin de adaylıkları söz konusu. Türk insanı bilir ki bu ülkenin ihtiyacı nedir, nasıl bir stratejiyle yönetilmelidir, bu davanın liderliğini kim yapmalıdır. Bizim bir genel başkanımız, liderimiz, bilge bir insanımız var. Allah ömür verdikçe onunla yol almaya kararlıyız diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER