MHP Genel Başkan Yardımcısı Doğru:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Doğru: -Kandil ve İmarlı ile irtibatların kurulması, Oslo gibi çeşitli görüşme trafiğinin başlaması, terörü daha fazla azdırır, daha fazla şımartır, mücadele gücünü kırar


ÇORUM (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Reşat Doğru, Kandil ve İmarlı ile irtibatların kurulması, Oslo gibi çeşitli görüşme trafiğinin başlaması, terörü daha fazla azdırır, daha fazla şımartır, mücadele gücünü kırar dedi.
     Doğru, partisinin il istişare ve divan toplantısına katılmak üzere Çoruma geldi.
     Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Doğru, 1 Ekim 2012de TBMMnin yeni çalışma dönemine başlayacağını hatırlatarak, yeni dönem başlangıcında Türkiyenin çeşitli problemlerle karşı karşıya olduğunu savundu.
     Türkiyenin, bayrağa sarılı yiğit insanların baba ocağına gönderildiği bir zamanı yaşadığını ifade eden Doğru, şöyle devam etti:
     Ülkemiz insanına, bütün değerlerine, pervasızca hainane şekilde saldırılıyor. Bu millet bayrağının indirildiği, milli marşının söylenmediği, vatanın bölünme senaryoları ile karşılaştırıldığı durumları hak etmiyor. Türk bayrağı ve milli marşımız bizim namusumuz ve şerefimizdir. Bundan dolayı Türk milliyetçileri bayrak inmez, ezan susmaz, vatan bölünmez demektedirler. Bunun için teröre milletin demir yumruğunu vurmasının, destekçilerinin ve taraftarlarının etkisiz hale getirilmesinin zamanı geçmektedir. Bundan dolayı da hükümet izlediği tüm açılımlardan ve yanlışlardan vazgeçmeli, gerçek ve uygulanabilir politikalar üretmelidir. Kandil ve İmarlı ile irtibatların kurulması, Oslo gibi çeşitli görüşme trafiğinin başlaması, terörü daha fazla azdırır, daha fazla şımartır, mücadele gücünü kırar.
     Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Doğru: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER