MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya: -Üretimi yeniden başlatarak Türkiyeyi büyütebiliriz. Bu yüzden ekonomi stratejimize üreten ekonomi adını verdik


SAMSUN (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Üretimi yeniden başlatarak Türkiyeyi büyütebiliriz. Bu yüzden ekonomi stratejimize üreten ekonomi adını verdik dedi.
     Karakaya, Çarşambada Güncel Ekonomik Meseleler-MHPnin Çözüm Önerileri ve Üreten Ekonomi konulu konferansa katıldı.
     MHP Çarşamba İlçe Teşkilatı tarafından bir düğün salonunda gerçekleştirilen konferansta, Karakaya, Türkiyenin ekonomisiyle ilgili dinleyicilere bilgiler verdi.
     Türkiyenin en büyük sorunu üretememek. Üreticilerimiz üretimden soğutuldu ve tüketici bir toplum haline geldik diyen Karakaya, şunları kaydetti:
     Üretim olmadan tüketmeye başlarsanız bir süre sonra borçlanmaya başlarsınız, şu anda Türkiye de bunu yaşıyor. Bunların önlenmesi için üretimin tekrar başlatılması gerekiyor. Üretimi yeniden başlatarak Türkiyeyi büyütebiliriz. Bu yüzden ekonomi stratejimize üreten ekonomi adını verdik.
     Karakayanın konuşmacı olarak katıldığı konferansa MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Baki Demirtaş ve çok sayıda partili katıldı.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman / Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER