MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata: -Tarım kenti Sakaryada çiftçinin geldiği durum, Türk tarımımın içine düştüğü darboğazın resmidir


SAKARYA (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, tarım kenti Sakaryada çiftçinin geldiği durumun Türk tarımının içine düştüğü durumun resmi olduğunu öne sürdü.
     Erenler ilçesi Çaykışla köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Kutluata, kendine yeten bir ülke olmayı amaçladıklarını belirterek, Bugün Türkiyeye baktığımızda durum tam tersi, üretim yapılmaması için büyük çaba sarf ediliyor dedi.
     Yüksek girdi maliyetleriyle çiftçilerin ektiği ürünlerden para kazanmamaları için çeşitli politikaların yürürlüğe konulduğunu iddia eden Kutluata, Sakaryada geçmişten farklı ürünler ekiliyor. Mısır desteklemeleri konusunda ödemelerin herkese yapıldığı noktasında yetkili makamlardan açıklamalar var. Bu konuyu hemen inceliyoruz. Her köyün, her çiftçinin ayrı bir sorunu var ama asıl olan Türk tarımının genel bir sorunu var. Tarım kenti Sakaryada çiftçinin geldiği durum, Türk tarımımın içine düştüğü darboğazın resmidir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER