MHP Genel Başkanı Bahçeli, Korkuteli Belediyesini

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Korkuteli Belediyesini ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşlerini izlemek için geldiği Antalyada, Korkuteli Belediyesini ziyaret etti.
     Antalya Havaalanında partililer tarafından karşılanan Bahçeli, daha sonra konvoy eşliğinde Korkuteline hareket etti.
     İlçe girişinde partililerin karşıladığı Bahçeli, otomobilinden inerek partililerle selamlaştı. Bahçeli, ardından Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçeyi makamında ziyaret etti.
     Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, geleneksel hale gelen 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılmak için kente geldiğini, bu sırada Korkuteli ilçesini de ziyaret ettiklerini söyledi.
     Dava arkadaşlarıyla bir araya gelmenin kendileri için mutluluk olduğunu kaydeden Bahçeli, Korkutelinin, gelişen her türlü altyapı hizmetlerinden, modern hayatın gerekleri olan bütün ihtiyaçları sağlamakla yükümlü bir belediyenin sorumluluğunu taşıdığını belirtti.
     Belediye Başkanı Gökçenin önemli çileler çektiğini, büyük haksızlığa uğradığını ifade eden Bahçeli, Fakat sonunda görevinin başına gelmiştir. Geldiği andan itibaren de bütün kırgınlıklarını unutmuş, Korkuteline yapmak istediği hizmeti sürdürmek amacıyla kararlı ve yüksek bir moralle görevinin başında bulunmaktadır dedi.
     Gökçenin bugüne kadar yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu ifade eden Bahçeli, bundan sonra daha güzel hizmetleri yapacağını söyledi.
     MHP olarak Hasan kardeşimle övünüyoruz diyen Bahçeli, Gökçenin her zaman yanındayız. Korkuteline daha iyi hizmet edecek bir azme ve kararlılığa sahiptir. Bu birikimi de vardır. Kendisine yolun açık olsun diyoruz. Teşkilat olarak yanındayız. Biz Hasanımızın yanındayız diye konuştu.
     Gökçe, daha sonra ziyaretinin anısında Bahçeliye plaket verdi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MHP Genel Başkanı Bahçeli, Korkuteli Belediyesini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER