MHP teşkilatı toplantısı Dinarda yapıldı

MHP teşkilatı toplantısı Dinarda yapıldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP il ve ilçe teşkilatı toplantısı Dinarda yapıldı.
     Dinar Belediyesi Kültür Sarayı Düğün Salonunda yapılan toplantıya, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemallettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdulkadir Akcan, Başmakçı, Evciler ve Dazkırı ilçe teşkilatı başkanları ve üyeler katıldı.
     İl Başkanı Aslan, açılış konuşmasında son zamanlarda yaşanan olayların milleti endişeye düşürdüğünü öne sürdü.
     Son aylarda çözüm adı altında çözülme sağlanmaya çalışıldığını savunan Aslan, toplantıda yaklaşan mahalli seçimlerde ne gibi yol haritasının çizileceğini bildirdi.
     Dinar Belediye Başkanı Acar da yaklaşık 4 yıldır hizmet ettiklerini, Dinarda çok güzel işler yaptıklarını bildirerek şöyle konuştu:
     4 yılımızı neredeyse tamamladık ve yüzümüzün akıyla bu süreyi geçirdik. Bu süre içerisinde yapılan bu güzel işleri belediyemiz, meclis üyelerim ve dava arkadaşlarımızla başardık. Yerel seçimlere bir yıl kaldı. Ben ümit ediyorum ki, Afyonkarahisar ve ilçelerdeki belediyeleri MHPli belediye yapacağız. Afyonkarahisarda çok büyük birlik beraberlik var. Belediye başkaları olarak her zaman teşkilatların yanında olmamız gerekir.
     MHP Dinar İlçe Başkanı Acar ise MHPnin Dinarda bir çok şeyi değiştirdiğini belirterek, İl Genel Meclisi üyesi olarak 4 yıldır hizmet verdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP teşkilatı toplantısı Dinarda yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER