Milasta sağanak etkili oldu

Milasta sağanak etkili oldu -Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, yıldırım düşmesi sonucu dört katlı apartmanın çatı katında yangın çıktı


MUĞLA (A.A) - Milasta etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, yıldırım düşmesi sonucu dört katlı apartmanın çatı katında yangın çıktı.
     Kentte sabah erken saatlerde başlayan ve yaklaşık 2 saat süren gök gürültülü sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Milas Belediyesi itfaiye ekipleri su basan cadde ve sokaklardaki rögar kapaklarını açarak biriken suyu tahliye etmeye çalıştı.
     Muğla Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, etkili olan sağanak nedeniyle ilçede 2 saatte metrekareye 31 kilogram yağış düştüğünü bildirdi.
     Sağanak sırasında 48 LS 462 plakalı otomobili 19 Mayıs Bulvarındaki su birikintisinde arıza yapan Mehmet Ceylan, su birikintisinden kurtarmak için inerek otomobilini itmeye başladı. Bu sırada arkadan gelen gelen Abdülkerim G. idaresindeki 34 DE 6617 plakalı otomobil, Ceylana çarptı. Kazada yaralanan Ceylan, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
    
     -Çatıya düşen yıldırım yangın çıkardı-
    
     Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milasta sabah saatlerinde gök gürültülü sağanak görüldüğünü belirterek, Hamdi Mergen Caddesinde dört katlı bir apartmanın çatı katına yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Yangın esnasında güvenlik nedeniyle apartman sakinleri tahliye edildi. İtfaiye ekiplerimiz yaptıkları müdahaleyle yangını söndürdü. Yangın sonucu apartmanın çatı katında maddi hasar meydana geldi dedi.
     Tokat, sağanak nedeniyle caddelerde maddi hasar oluştuğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Milasta sağanak etkili oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER