Milletvekili Enç ve il başkanı Köse,

Milletvekili Enç ve il başkanı Köse, İbradıda ziyaretlerde bulundu


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile İl Başkanı Mustafa Köse, İbradıda ziyaretlerde bulundu.
     Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İl Başkanı Köse, İl Başkan Yardımcısı Ayhan Ateş ve Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ile İbradıda düzenlenen Üzüm Festivaline katıldı.
     Milletvekili Enç ile İl Başkanı Köse, festivalden sonra ilçe merkezinde ve Ormana beldesinde ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet ettiler.
     İbradı Belediye Başkanı Muharrem Kaya ile Ormana Belediye Başkanı Ayhan Keskini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Enç ve Köse, daha sonra esnaf ziyaretleri yaptılar.
     İl Başkanı Mustafa Köse, halka hizmet etmek için bu mevkilerde olduklarını belirterek, Meclisin tatile girmesiyle yollara düşen milletvekillerimiz bir gün bile tatil yapmadan çalışmalara devam ediyor. İnşallah Antalyada bulunan tüm köy ve beldelerdeki vatandaşlarımıza ulaşıp, varsa sorunlarını çözmeye çalışacağız. Bizler sadece seçim döneminde değil her zaman halkımızın yanındayız dedi.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Milletvekili Enç ve il başkanı Köse, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER