Milletvekili Işık, Çayırovada incelemelerde bulundu

Milletvekili Işık, Çayırovada incelemelerde bulundu


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Çayırovada incelemelerde bulundu.
     Yapımı devam eden spor salonunun inşaatında incelemelerde bulunan Işık, burada yaptığı açıklamada, iktidara geldiklerinden bugüne Kocaelide birçok spor salonu ve tesis yaptıklarını belirterek, yakında Dilovasında da spor salonu yapımı için ihaleye çıkacaklarını söyledi.
     Başiskele, Kandıra ve Kartepede de spor salonu yapımı için bakanlık, belediye ve özel idare işbirliği ile çalışmaları başlattıklarını dile getiren Işık, böylece bu yıl 4 ilçeye daha spor salonu kazandıracaklarını kaydetti.
     Işık, geçen yıldan beri adım adım takip ettikleri gençlik merkezleri ile ilgili programın kesinleştiğini vurgulayarak, Bu yıl Gebze, Gölcük ve Darıcaya gençlik merkezi yapılması bakanlığın 2013 programına konuldu. İzmit ve Gebzede yüzme havuzu yapılması için milletvekili arkadaşlarımızla birlikte gençlik ve spor bakanı ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuç verdi. İki ilçemize de yüzme havuzu yapılacak dedi.
     Buz pateni pisti, hizmet binası ve diğer bazı yatırımlarla, 2013 yılında 17 projeyi Kocaeliye kazandıracaklarına dikkati çeken Işık, Tüm Kocaeli halkına şimdiden hayırlı olsun. Bundan sonra da tüm arkadaşlarımızla birlikte projeleri adım adım takip etmeye devam edeceğiz. 2013 yılı eğitimde olduğu gibi gençlik ve sporda da hamle yılı olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Milletvekili Işık, Çayırovada incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER