Milletvekili Kayatürkün, köy ziyaretleri

Milletvekili Kayatürkün, köy ziyaretleri


VAN (A.A) - AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, beraberindeki heyet ile birlikte merkeze bağlı köyleri ziyaret etti.
     AK Parti İl Başkan Yardımcıları Osman Türkmen, Bedri Akman ve Ahmet Erdoğan ile birlikte merkeze bağlı Göllü, Yeşilköy, Topaktaş ve Yumrutepe köylerini ziyaret eden Kayatürk, depremde ağır hasar gören köylerde yapılan çalışmaları inceledi.
     TOKİ tarafından Topaktaş köyüne inşa edilen ve yapımı tamamlanan modern köy evlerini ziyaret eden Kayatürk, deprem sonrasında köylülerin genellikle Evini Yapana Yardım (EYY) sistemini tercih ettiğini belirtti.
     TOKİ tarafından inşa edilen 225 adet köy evi ve ahırın bulunduğu Topaktaş köyünün okulu, camisi, yolu ve alt yapısıyla birlikte son derece modern ve sağlam bir yerleşkeye kavuştuğunu belirten Kayatürk, Şükürler olsun ki AK Parti hükümeti gece gündüz tüm imkanlarıyla Van için seferber oldu. Depremin yaraların kısa zamanda sarıldığını ve ayrıca eskisinden çok daha düzenli, sistemli ve modern bir yerleşim alanlarına kavuşulduğunu görüyoruz. Bu tablo, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın Vana verdiği önemin en güzel ispatıdır dedi.
     Ardından Yumrutepe ve Yeşilköye giden Kayatürk, muhtar ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Milletvekili Kayatürkün, köy ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER