Milletvekili Özdemir, Eski Sanayi Sitesi esnafını

Milletvekili Özdemir, Eski Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti -Özdemir: Yeni yatırımlar elbette Sivasa yapılmalı ama hiçbir yurttaşımızın, yıllardır burada ekmek kazanan hemşehrilerimizin mağdur edilmesini kesinlikle kabul etmiyoruz


SİVAS (A.A) - CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Eski Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.
     Özdemir, Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulamaya konulduğu Eski Sanayi Sitesindeki esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Özdemir, burada yaptığı açıklamada, konuyla ilgili Belediye Başkanı Doğan Ürgüpü ve Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksalı ziyaret ettiğini belirtti.
     Bu projeyle ilgili kimsenin çok detaylı bilgisi olmadığını ifade eden Özdemir, projeyle ilgili Ürgüpten bilgi aldığını söyledi. Ürgüpten aldığı bilgileri esnafla paylaşan Özdemir, Herhangi bir kurum tarafından Sivasta yapılan her türlü hizmetin yanında yer almak bizim boynumuzun borcu olması lazım. Bu yapılan projenin de en önemli ayağı esnafın mağdur edilmemesi olmalı. Mağduriyetler engellendikten sonra bu projenin hayata geçirilmesi lazım dedi.
     Özdemir, Yeni yatırımlar elbette Sivasa yapılmalı ama yurttaşımızın, yıllardır burada ekmek kazanan hemşehrilerimizin mağdur edilmesini kesinlikle kabul etmiyoruz. Burada yıkımlara tuvaletlerden başlanması, Sivas adına bir ayıp olmuştur ifadelerini kullandı.
     Belediye Başkanı Doğan Ürgüpe esnafın sorunlarını ve önerilerini ileteceğini belirten Özdemir, esnafın mağdur olmaması için ellerinden gelen gayreti göstermeye çalışacaklarını söyledi.
     CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu ise Sivasta esnafın ihtiyacını karşılayacak modern bir sanayi sitesinin yapılması gerektiğini söyledi. Mevcut projenin kamuoyuna tanıtılarak yapılmasının uygun olacağını dile getiren Karasu, Bu konuda çalışmalarımız devam edecek ve esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Milletvekili Özdemir, Eski Sanayi Sitesi esnafını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER