Milletvekili Sibel Gönül, İzmit Belediyesinin

Milletvekili Sibel Gönül, İzmit Belediyesinin projelerini inceledi


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile İzmit Belediyesince yürütülen projeleri inceledi.
     İlk olarak Yeşilova Mahallesinde yapımı devam eden Kapalı Pazar Yerini gezen Gönül, kapalı pazarların şehirlerin modernleşmesi anlamında önemli bir adım olduğunu dile getirdi.
     Proje hakkında detaylı bilgi alan Gönül daha sonra 24 derslikli Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulunun binasını ve bahçesinde İzmit Belediyesi tarafından kurulan havuzu inceledi. 20 noktada kurulan havuzlardan binlerce çocuğun faydalandığı bilgisini veren Doğan, Sadece bu havuzdan her gün 250 çocuk yararlanıyor dedi.
     Projenin önemli bir sosyal eksikliğe çözüm olduğunu söyleyen Gönül, belediye tarafından yürütülen mahallelerde havuz projesini çok önemsediğini söyledi.
     Gönül ve Doğan, Cephanelik Spor Tesisleri, Kadın Sosyal Yaşam Alanı ve Üçyol Meydan düzenleme projelerini de inceledi. Projelerin son durumu hakkında bilgi veren Doğan, yapımı devam eden projelerin şehre farklı bir hava katacağını söyledi.
     Gönül ve Doğan son olarak Cumhuriyet Parkı ve Acısu Parkında yapılan çalışmaları inceledi ve esnafla sohbet etti.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Milletvekili Sibel Gönül, İzmit Belediyesinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER