Milletvekili Ulupınar, Vali Kızılcıkı ziyaret etti

Milletvekili Ulupınar, Vali Kızılcıkı ziyaret etti


TRABZON (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve beraberindeki heyet, Trabzon Valisi Recep Kızılcıkı ziyaret etti.
     Zonguldak-Trabzon arasında gerçekleştirilen uçuş hattını tanıtmak için Trabzona gelen Ulupınar ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Kızılcık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Kızılcık, bundan sonra Trabzon-Zonguldak-Çaycuma Havalimanı arasındaki hattın yoğun olarak kullanılmasını dileyerek, Zaten buradan oraya gidip orada yaşamını devam ettiren birçok insanımız var. Bu tür şehirler arası uçuş hatlarının kurulması bir anlamda büyük şehirlerdeki yoğunluğu da hafifleteceği gibi insanlarımızın çok rahat seyahat edebilmelerini sağlayacaktır diye konuştu.
     Milletvekili Ulupınar ise Zonguldaktan uçak seferlerini desteklemek, tanıtmak, kamuoyunu bilgilendirmek ve reklamını yapmak için Trabzona geldiklerini ifade ederek, Zonguldaktan saat 11.00de havalandık ve buraya indik. 40 kişilik bir ekiple geldik. Çok güzel bir seyahat oldu. Hattın aktif olması ile bir çok vatandaşımız cenazeye, düğüne gelmeye başladı. Şimdi Ankaraya döneceğiz. Buraya gelince sizleri de görmek istedik dedi.
     Konuşmaların ardından Kızılcık, Ulupınara telkariden yapılmış fincan takımı hediye ederken, Ulupınar da Vali Kızılcıka Zonguldakın Devrek ilçesine ait baston takdim etti.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Milletvekili Ulupınar, Vali Kızılcıkı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER