Milletvekilleri Işık ve Şekerden dernek ziyaretleri

Milletvekilleri Işık ve Şekerden dernek ziyaretleri


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker, Darıca ilçesindeki Kelkitliler, Karslılar ve İspirliler derneklerini ziyaret etti.
     Yapılan yazılı açıklamada göre, milletvekilleri Işık ve Şeker, Kelkitliler Dernek Başkanı Ceyhan Kaya ve dernek üyeleriyle fikir alış verişinde bulundu.
     Aynı zamanda TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı olan Fikri Işık, burada yaptığı konuşmada, terörle mücadeleye kararlılıkla devam ettiklerini belirterek, Dağdaki eli silahlı teröristlere karşı mücadelemiz aralıksız devam ediyor. Aynı anda terör örgütünün silah bırakması için de görüşmeler sürüyor. Terör örgütünü Türkiyeye karşı hasmane tutumda olan devletler zaman zaman kullanıyor. Biz kendi evimizin içini kendimiz temizleyeceğiz. Bu sorunu eninde sonunda çözeceğiz dedi.
     Şeker de vatandaşların sorularını cevaplayarak, TBMMde son dönem yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Karslılar Derneğini de ziyaret eden milletvekilleri, Darıcada eğitim yatırımlarını yakından takip ettiklerini belirtti.
     Işık, Bu yıl 7 okul yatırımını programa aldık. Bazıları yeni okullar bazıları da eski binaların yıkılıp yenilenmesi şeklinde olacak. Devam eden yatırımlar ve bu yıl yapılacak okullarla eğitim konusunda ilçemizde ciddi mesafe alacağız ifadelerini kullandı.
     Milletvekilleri daha sonra İspirliler Derneğine geçti.
     Burada konuşan Şeker, kentsel dönüşümün çok önemli olduğunu kaydederek, Sanayiden dolayı çok hızlı ve yoğun göç aldık. Artık kentsel dönüşümle ilgili kanunları çıkardık. Devlet vatandaşların kentsel dönüşümü yapabilmesi için her türlü desteği veriyor. İlimizde şu an 9 denetim firması mevcut. Binaların denetiminden, yeni bina yapımına kadar devlet desteği var dedi.
    
     Muhabir: Şengül Oymak
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Milletvekilleri Işık ve Şekerden dernek ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER