Milletvekillerinden, oto galericilerine ziyaret

Milletvekillerinden, oto galericilerine ziyaret


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer ile Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız Anadolu, Oto Galericiler Sitesini ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.
     Öksüzkaya, ziyarette yaptığı açıklamada, otomotiv sektörünün ihracatta önemli bir yeri olduğunu vurguladı.
     Ekonominin geliştiğine dikkati çeken Öksüzkaya, Otomotiv sektörü ihracatımızda sürükleyici bir sektör. Bir numaralı ihracatımız otomotiv. Otomotiv üretimi bakımından da Türkiye hafif ticari araçta dünyada belirli bir yere sahip. En çok hafif ticari araç üreten ülke konumundayız. Aynı zamanda ihracat yapıyoruz. Ekonomimizin gidişatıyla alakalı olumlu sinyaller alıyoruz. Büyümemiz ve kalkınmamız istikrarlı bir şekilde devam ediyor diye konuştu..
     Öksüzkaya, otomotiv sektöründe üretim yapan firmalara da kolaylıklar sağlamak için bir dizi teşvik paketleri açtıklarını söyledi.
     Milletvekili İsmail Tamer de galericiler sitesinin Türkiyeye örnek olduğunu belirtti.
     İş Sağlığı ve Güvenliği Yasa Tasarısı önemsediklerini kaydeden Tamer,Ne yazık ki Türkiyede işçi güvenliği noktasında sorunlarımız var. Bu kanunu bir an önce çıkarıp uygulamaya koymamız gerekiyor dedi.
     Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız da elbirliği içinde esnafların sorunlarını çözmeye çalıştıklarını ifade ederek, galericiler sitesinde noterin hizmet vermesi gerektiğini belirtti.
     Anadolu Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Atabey de internet üzerinden yapılan araç satışlarıyla ilgili sorunlarını anlattı.
     Atabey, Öksüzkaya, Tamer ve Yıldıza maket otomobil hediye etti.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Milletvekillerinden, oto galericilerine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER