Milli atletler son yolculuğuna uğurlandı

Milli atletler son yolculuğuna uğurlandı -Trafik kazasında hayatını kaybeden milli atletler Erkan Kuş ve Kasım Uludağ, Ankarada toprağa verildi


ANKARA (A.A) - Denizlide dün trafik kazasında hayatını kaybeden milli atletler Erkan Kuş (24) ve Kasım Uludağ (23) Ankarada toprağa verildi.
     Karşıyaka Mezarlığındaki cenaze törenine sporcuların aileleri ve yakınlarının yanı sıra Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhan Başoğlu, teşkilat çalışanları, milli atletler ve antrenörler katıldı.
     Milli atletler, Ahmet Efendi Camisinde öğlen kılınan cenaze namazının ardından Karşıya Mezarlığında toprağa verildi.
     Milli atlet Erkan Kuşun babası Ahmet Kuşun, oğlunun cenazesi araca taşınırken, yüksek sesle ağıtlar söylemesi yakınları ve törene katılanları duygulandırdı. Kuşun yakınları baba Ahmet Kuşu sakinleştirmeye çalıştı.
     Dün Muğladan Ankaraya giden milli atlet Bekir Karayelin kullandığı 06 BK 646 plakalı otomobilin, Denizli-Afyon karayolu Aşağı Dağdere köyü yakınlarında şarampole devrilmesi sonucu, maraton koşucusu milli atlet Erkan Kuş olay yerinde, krosçu Kasım Uludağ ise hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Milli atletler son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER