Milli boksör Bahram Muzafferin olimpiyat hazırlıkları

Milli boksör Bahram Muzafferin olimpiyat hazırlıkları -Muzaffer: Pekinde tecrübe kazandım, İngilterede Türkiyenin altın madalya özlemine son verip, tarihe geçmek istiyorum


BURSA (A.A) - Milli Boksör Bahram Muzaffer, 2008 Pekinden sonra 2012 Londra Olimpiyatlarına da katılacağını belirterek, Pekinde tecrübe kazandım, İngilterede Türkiyenin altın madalya özlemine son verip, tarihe geçmek istiyorum dedi.
     Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde boks hayatını devam ettiren Bahram Muzaffer, 27 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında İngilterenin başkenti Londrada düzenlenecek yaz olimpiyatlarına katılacak olmanın heyecanını yaşadığını belirtti.
     Londra Olimpiyatları için barajı, Trabzonda 14-21 Nisanda yapılan Avrupa Kıtası Olimpiyat Boks Eleme müsabakalarında şampiyon olarak geçtiğini söyleyen Muzaffer, 2008 Pekin Olimpiyatlarında sakatlığım vardı ve bu yüzden de şanssız bir şekilde ikinci turda elendim. Bu kez hedefim final. Aslında şampiyon olup Türk boks tarihine geçmeyi çok istiyorum dedi.
     Yaşının henüz genç olduğunu dile getiren Muzaffer, Londradan sonra 2016 Olimpiyatlarına da vize alıp önemli bir başarıyı daha yakalamak istiyorum. Milli takım kampları ve Bursada çok ciddi bir şekilde çalışıyorum. Genellikle sabahları Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksinde kondisyon ve koşu antrenmanları yapıyorum. Pekinde tecrübe kazandım, İngilterede Türkiyenin altın madalya özlemine son verip, tarihe geçmek istiyorum diye konuştu.
     Sporcunun antrenörlerinden Abdülkadir Ünsal ise 6 aydır kamplarda olduklarını belirterek, 6 aydan bu yana milli takımla birlikte kamplardayız. İlk olarak Macaristan, Almanya ve Kübada 3 yurt dışı kampı yaptık. Olimpiyat öncesi de Azerbaycan ve Kastamonuda kamp yapacağız. Olimpiyatlara 1 hafta kala da İngiltereye gidip kampa gireceğiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir : Umut Özgan
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Milli boksör Bahram Muzafferin olimpiyat hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER